Vårfiske i Uppsala typ 2005-2006 kanske?...2007 kanske tillåme

Jaa...Jag å Jimmy drog iväg på vårkanten ner till uppsala för å träffa några vänner å fira Sista April (första maj) där nere själklart tog vi me spön å fiskesug....



Segt i början men sen klippte de till för Gos, en av våra kompisar.... nu har det tyvärr blivit något fel på bilden....ingen aning vafan de kan vara som hänt.....Datorer !!!!! uj uj.........hur som helst i höger hand höll han sin öl å i den vänstra en saftig madame, som vi samtliga uppskattade till 3.5 kanske 4 kilo.......ja ni får fantisera hur den såg ut.....synd på en sån fin bild :(

Fisket fortsatte under dagen å de va dags för lite grillning.....vi körde iland på en liten ö mitt i åkerträsk-sjön.... som den borde hetat.
Jimmys sedan 25 år bort adopterade bror bodde på ön tro de eller ej....i 22 år hade han bott där å levt på fågelägg å inflytna Braxrester.....tro på fan att han sken upp när han fick lite öl å snus !!!



Bosse brilljerade med några mer gula än gröna gäddor....många vart de men små tyvärr.....men de e Bosse de.



Själv vart de några fiskar också....En lång å smal å en kort å tjock....man skulle kunna säga att den till vänster är Bosse å den till höger är jag ! :)



De va en sjujävla resa iaf....synd att de inte blir oftare.... kul hade vi !!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0